TUZLA, (FENA) - Uprava Međunarodnog aerodroma Tuzla sa tuzlanskom turističkom agencijom "Golden-turs" dogovrila je čarter letove ka Turskoj i Egiptu od početka ljetne sezone.

Prvi avion za Tursku poletio je danas a aranžman bi trebao trajati do 20. septembra, istaknuto je na današnjoj pres- konferenciji.

"Dogovoreni su samo čarter letovi za Antaliju u Turskoj i Hurgadu u Egiptu. Tuzlanska zračna luka putnicima nudi gratis parking i dodatni benefit na cijenu aranžmana za četvero putnika", istakao je Enver Jukanović, direktor tuzlanskog aerodroma.

Za potrebe prijevoza za najavljene turističke destinacije Međunarodni aerodrom Tuzla iznajmljivat će od "BH Airlinesa" mlazni avion boing 737-400.

Ugovoreni letovi su svakog utorka u 13.00 sati iz Tuzle i u 17.00 sati iz Antalije. Vremena su lokalna. Let Tuzla - Antalija traje oko  sat i 50 minuta. Letovi za Egipat planirani su petkom u jutarnjim satima iz Tuzle. Let Tuzla - Hurgada traje oko tri sata.


( 0 Glasova )

KKD Anketa

Kupujete li domaće proizvode?

KKD newsletter

Upišite se u našu mailing listu i primajte sedmični newsletter

Dodajte nas na:

Add this page to Blinklist Add this page to Del.icoi.us Add this page to Digg Add this page to Facebook Add this page to Furl Add this page to Google Add this page to Ma.Gnolia Add this page to Newsvine Add this page to Reddit Add this page to StumbleUpon Add this page to Technorati Add this page to Yahoo