Proizvodi iz BiH "putuju" u Kuvajt

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizirala je pripremni sastanak za predstavnike bh. delegacije koja će učestvovati na Poslovnom forumu i Izložbi bh. proizvoda ‘Made in Bosnia & Herzegovina’ u Kuvajtu od 16. do 18. novembra 2015. godine.

  • Kategorija Ekonomija
  • Objavljeno 10.11.2015 16:13
Događaj organizira Vanjskotrgovinska komora BiH sa partnerom iz Kuvajta (Key Buildings Co.), a uz podršku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH i Ministarstva vanjskih poslova BiH / Ambasade BiH u Kuvajtu.

U privrednoj delegaciji Bosne i Hercegovine, koju predvodi predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH doc.dr. sc. Bruno Bojić, bit će savjetnik ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Savo Krunić, predstavnik Ministarstva privrede Srednjobosanskog kantona, predstavnici kompanija DELIBAŠIĆ POLIURETANI d.o.o., PD KRIVAJA MÖBEL d.o.o. , VITA-LIFE d.o.o. , REUMAL FOJNICA, TT KABELI d.o.o. i KLAS d.d, te predstavnici Američkog univerziteta u Bosni i Hercegovini.

Na sastanku je razgovarano o planiranim posjetama i sastancima, idejnom rješenju izgleda štandova na Izložbi bh. proizvoda ‘Made in Bosnia & Herzegovina’, te drugim temama značajnim za uspješno predstavljanje bh. privrede na tržištu Kuvajta.

VTKBiH