Klas novogodišnjom akcijom zahvaljuje svojim potrošačima

Prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo sutra će uz svaki polubijeli hljeb svojim potrošačima pokloniti pecivo Kajzerica koje će za tu priliku Velepekara proizvesti i posebno upakovati. Izvršni direktor Klasa Adnan Hodžić rekao je da tu aktivnost provode kao znak zahvalnosti svojim vjernim kupcima i potrošačima, a bit će realizirana u svim maloprodajnim objektima na području Kantona Sarajevo, odnosno svim trgovinama koje svakodnevno snabdijevaju svježim pekarskim proizvodima.

  • Kategorija Ekonomija
  • Objavljeno 28.12.2015 16:36
Povod za ovaj društveno odgovorni gest Velepekare su predstojeći novogodišnji praznici. Smatramo da je upravo kraj godine dobra prilika da zahvalimo našim potrošačima na vjernosti popularnom Klasovom polubijelom, dodao je Hodžić.

Besplatnim pecivom Klas d.d. Sarajevo nastavlja kontinuitet društveno odgovornog djelovanja na tržištu BiH povodom najznačajnijih praznika, a prva takva akcija organizirana je povodom Dana nezavisnosti, potom povodom Međunarodnog praznika žena i Međunarodnog praznika rada, te Dana državnosti BiH, saopćeno je iz Klasa.

(Fena)