Još jedan Bingo Plus otvoren u Sarajevu

Bingo Plus, format koji kupcima pruža potpuni užitak pri kupovini. Od ponedjeljka 28.12.2015. godine u Autocentru Betanija, otvara se još jedan Hipermarket Bingo Plus. "Povjerenje koje su nam kupci ukazali kada smo otvorili ovakvu trgovinu u Kolodvorskoj, podstaklo nas je da otvorimo i u naselju Bare", kažu iz kompanije Bingo.

  • Kategorija Ekonomija
  • Objavljeno 25.12.2015 08:57
Objekat je na dvije etaže, sada će biti  otvoreno samo prizemlje (1350 m2), a nakon praznika i prvi sprat (900 m2). U prizemlju će biti prehrana, hemija i dio asortimana posuđa. Na prvom spratu će biti tekstil, obuća, kućni tekstil, igračke, posuđe, tehnika, mali kućanski aparati i alati.
Kupcima Sarajeva već od avgusta poznat, ovaj format će pružiti drugačiji ugođaj u elegantno uređenom prostoru, uz već prepoznatljive Bingove cijene.

"Do sada  smo otvorili ukupno tri marketa Plus formata i to u Sarajevu u Kolodvorskoj ulici, u Tuzli i u Mostaru. Naši kupci su prezadovoljni ponudom i cijenama te očekujemo da će i ovaj hipermarket u  ulici Alipašina bb u naselju Bare veoma dobro poslovati", navode iz Binga.
Da podsjetimo, elegantan enterijer, proširen asortiman, bogata ponuda na delikatesu, veliki izbor svježeg voća i povrća, prekrasna vinoteka a sve to po Bingovim cijenama, je ono što kupce čeka u petak.

Uz odlične popuste i akciju kreiranu posebno za taj market, kupcima će se kroz promocije i degustacije predstaviti i Bingovi poslovni partneri.

(akta.ba)