Počela obnova stolarije Zovko koja je nedavno u potpunosti izgorjela u požaru

Ovih je dana krenula obnova stolarije Zovko u Širokom Brijegu koja je prije dva mjeseca u potpunosti izgorjela u požaru.

  • Kategorija Ekonomija
  • Objavljeno 24.06.2019 08:58
Direktor stolarije i jedan od suvlasnika Karlo Zovko u izjavi istaknuo je kako je obnova zidne konstrukcije u tijeku te kako će i sušnica i pogon uskoro biti u funkciji. 

- Obnova će biti završena do jeseni, ali teško je u ovom trenutku precizirati hoće li to biti u devetom ili u desetom mjesecu. Ovih su dana krenuli građevinski radovi, a uskoro će profunkcionirati sušnica i pogoni u stolariji - kazao je Zovko koji je zahvalio gradskim i županijskim vlastima, drvnom klasteru i svima onima koji su na bilo kakav način pomogli toj stolariji.

 Stolarija Zovko u potpunosti je izgorjela u požaru 18. travnja ove godine, a riječ je o jednoj od najdugovječnijih tvrtki u Širokom Brijegu.

 U protekla dva mjeseca otkako su trajali radovi na čišćenju zgarišta stolarije većina radnika je sudjelovala u radovima, a sačuvana su i sva radna mjesta. Osim toga, iz stolarije su, kako ističe Zovko, sačuvali i sve dosadašnje poslovne partnere.

(Fena)