Otvoren novi prodajni objekat Amko komerc-a

Supermarket Amko komerca sada možete posjetiti i u sarajevskom naselju Zabrđe. Otvaranje novog supermarketa priređeno je 10. maja na adresi Avde Palića br. 32.

  • Kategorija Ekonomija
  • Objavljeno 10.05.2019 18:37
Zajedničkim presijecanjem vrpce, novi sumerpmarket otvorili su vlasnik kompanije Amko komerc g. Muamer Aleta i direktor g. Mustafa Trle.

Na oko 300 kvadratnih metara,  novog prodajnog objekta kupce očekuje izuzetna ponuda proizvoda za potrebe svakog domaćinstva, a samim tim i super kupovina svakog dana.

“Novi objekat Amko komerca savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora  pruža kupcima unapređen ambijent kupovine, ponude i usluge, cilj nam je svim kupcima obezbijediti odličan ambijent kupovine svakog dana“; istakla je Minela Džuho direktor marketinga kompanije Amko komerc.

Ova sedmica je u znaku noviteta, novih poslovnica i novih radnih mjesta. Osim poslovnice u Zabrđu; u srijedu Amko komerc je otvorio novi market u Mostaru.

„Otvaranjem ove dvije radnje nastavljamo sa širenjem naše maloprodajne mreže. Cilj nam je u narednom periodu da još u nekoliko naselja, posebno u Sarajevu, marketi Amko komerca ugledaju svjetlo dana. I da u tim naseljima naši marketi budu prvo mjesto za kupovinu“, kazala je Džuho.

„Na dan otvaranja za se kupce smo pripremili niz pogodnosti kupovine, akcijske cijene i sniženja, poklone za kupce, promocije, a za mališane druženje sa omiljenim maskotama i face painting. Svakog petka, bez izutetka u novootvorenom supermarketu u Zabrđu ali i uostalim marketima grupacije Amko komerc, sve kupce očekuje popust od 10 %.  Tako da sam sigurna da će stanovnici  naselja Zabrđa, ali i okolnih mjesta uživati u ovoj ali i u narednim kupovinama. “, istakla je Džuho.

(KKD)