Federalna uprava za inspekcijske poslove formira dežurne timove tokom EYOF-a

Federalna uprava za inspekcijske poslove (FUZIP), uoči održavanja EYOF 2019. u Sarajevu, u saradnji s Kantonalnom upravom za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo, formiraće dežurne timove inspektora koji će pratiti zakonitost rada privrednih subjekata prije i za vrijeme održavanja najvećeg sportskog festivala za mlade sportiste.

  • Kategorija Vijesti
  • Objavljeno 31.01.2019 15:16
Pored redovnih inspekcijskih aktivnosti i već obavljenih inspekcijskih kontrola prirednih subjekata zaduženih za smještaj učesnika i ostalih privrednih subjekata odgovornih za organizaciju EYOF 2019., inspektori Federalne uprave za inspekcijske poslove i Kantonalne uprave za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo će, u narednim danima, a do završetka ove manifestacije, vršiti i posebne, preventivne, te dodatne inspekcijske nadzore, kako bi EYOF 2019. protekao u najboljem redu, saopćeno je iz FUZIP-a.

Iz FUZIP-a mole građanke i građane da sve eventualne nepravilnosti koje uoče prijave Federalnoj upravi za inspekcijske poslove, na telefon: 033/563-360 i/ili na e-mail: info@fuzip.gov.ba

(Fena)