Obavještenje poljoprivrednim proizvođačima Tuzle

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa područja grada Tuzla koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata, da su u skladu sa federalnim Pravilnikom o načinu i uvjetima ostvarenja novčane podrške po modelu poticaja proizvodnji, obavezni prijaviti plan proizvodnje za narednu godinu do 15. novembra 2015. godine.

  • Kategorija Ekonomija
  • Objavljeno 16.10.2015 09:54

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa područja grada Tuzla  koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata, da su u skladu sa federalnim Pravilnikom o načinu i uvjetima ostvarenja novčane podrške po modelu poticaja proizvodnji, obavezni prijaviti plan proizvodnje za narednu godinu do 15. novembra 2015. godine.

Prijave se podnose na propisanom obrascu (Obrazac PPP) koji se može preuzeti u Službi za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti grada Tuzla, svakog radnog dana od 8 do 12 sati, a popunjene prijave se predaju u pisarnicu grada Tuzla.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti grada Tuzla, ili putem telefona 035/307-391 i 035/307-413.

(GRAD TUZLA, Služba za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti)