Asher Monroe, zaljubljenik u Balkan: Nakon BiH novi spot snimio u Americi (VIDEO)

Poznata muzička zvijezda Asher Monroe koji je prošle godine snimio spot u Bosni i Hercegovini, a čiji režiser je bio Harisa Dubica, ovaj put snimio je novi spot u američkoj produkciji.

  • Kategorija Magazin
  • Objavljeno 01.11.2018 21:17
Kako je rekao ovo je nastavak njegovog rada, i osim Amerike uvijek se osjeća dobro na Balkanu.

- Boravio sam dosta puta u zemljama Balkana, a najviše u BiH, tačnije u Sarajevu, poručio je Monroe.

Snimao sam nekoliko spotova u režiji Danisa Tanovića i Harisa Dubice, i boravio na dva-tri Sarajevo film festivala. Taj dio svijeta ima odličnu energiju i kad sam tamo osjećam se kao i u Americi. Sad pripremam novi album i pjesma Forever govori o ljubavi jer ljubav je najjača spona među ljudima, kazao je Monroe.

Kako je rekao Monroe, svakako bi pored komentara koje dobija od svojih fanova iz cijeloga svijeta volio posebno čuti šta misle ljudi sa ovih prostora.

Balkan je nešto posebno i to je mjesto na zemlji sa nevjerovatnom dinamikom i inspiracijom, naglašava Asher Monroe.

Taj dio svijeta je uvijek bio inspiracija umjetnicima iz raznih polja, a kvalitetna i originalna muzika koja se tu stvara otvara dušu svakome ko je sluša, zaključio je Monroe.

Video ispod je novi spot Ashera Monroea za pjesmu Forever, koja se nalazi na njegovom novom albumu pod nazivom Inner Warrior.

https://www.youtube.com/embed/Gl9SIIkCIrU


A u videu ispod pogledajte spot Ashera Monroea za pjesmu Sail On koji je snimljen u našoj državi, kojom je, po svemu sudeći, Monroe oduševljen.

https://www.youtube.com/embed/h-ByD_0fYRo


(Oslobođenje.ba)