Predstavljamo SETI čaj od mente

Predstavljamo kvalitetne domaće proizvode : ČAJ MENTA SETI 30 g i ČAJ MENTA SETI – PLUS 40 g - vrhunski čajevi za svako domaćinstvo

  • Kategorija Ekonomija
  • Objavljeno 11.10.2018 13:35
Proizvode '' Seti '' čini široka lepeza začina, začinskog i ljekovitog bilja, čajeva u varijantama filter i klasične ponude, te brojnih drugih proizvoda iz oblasti ljudske prehrane.

Firma SEFO nastala je prije 23 godine, a glavni cilj je bio pokrenuti proizvodnju prije svega kvalitetnih proizvoda sa što pristupačnijim cijenama. Gledajući sa ove vremenske distance možemo sa sigurnošću reći da su menadžment i uposlenici firme SEFO u tome uspjeli.

U protekle dvije decenije iz proizvodnih pogona firme SEFO izlazi preko 100 artikala podjeljenih u tri kategorije i to : čajevi, začini i hrana. Ipak vrhunski kvalitet čajeva je ono po čemu je ova firma najviše postala prepoznatljiva, a njihovi proizvodi su nezaobilazni za skoro svako domaćinstvo u BiH.

Potvrda prisustva visoke odgovornosti i stručnosti za vođenje i upravljanje tehnološkim procesom prerade i pakovanja zdravstveno sigurne hrane za ljude, dolazi u novembru

2008. godine, kada firma SEFO  ispunjava sve uslove za dobivanje Certifikata HACCP ! 
Potvrda ispravnosti strategije '' Kvalitetan proizvod po povoljnoj cijeni '' je došla sa svih tržišta, jer je pored stalnog rasta plasmana '' Seti '' proizvoda na tržištu BiH, prisutan i značajan izvoz '' Seti '' proizvoda na tržišta EU , SAD i AUSTRALIJE.

Predstavljamo : ČAJ MENTA SETI 30 g i ČAJ MENTA SETI – PLUS 40 g

MENTA ( Nana, Crna nana, Ljuta nana, Metva, Metvica, Paprena metva, Paprena nana ).

Čaj od lista Mente - Nane je specifičnog ukusa i mirisa, vrlo aromatičan i osvježavajući. Koristi se za smirenje nerava, protiv nervne rastrojenosti, glavobolje, zujanja u ušima, groznice, slabosti i noćnog znojenja.

Otklanja gasove, podrigivanje, povraćanje, grčeve u želucu i materici, podstiče krvotok, pomaže kod prehlade, promuklosti i kašlja. Djeluje umirijuće na disajne organe, a koriste ga i osobe koje imaju smetnje sa varenjem.

UPOTREBA :

Dnevno se mogu piti 3 - 4 šolje čaja od Mente, ali poslije 7 dana upotrebe treba praviti pauzu od 7 dana, kako bi se spriječilo nepovoljno djelovanje na srce ! 

PAKOVANJE :


a) '' ČAJ MENTA SETI 30 g '' sadrži ukupno 20 komada filter vrećica od po 1,5 g

sa končićem i držačem od po 1,5 g upakovanih u kartonsku kutiju zaštićenu

celofanom.


b) '' ČAJ MENTA SETI - PLUS 40 g '' sadrži ukupno 20 komada filter vrećica od po

2 g sa končićem i držačem upakovanih svaka za sebe u posebnu pvc vrečicu,

pa zatim u kartonsku kutiju zaštićenu celofanom.

(KKD)