Korisnicima FitPass kartice omogućen popust u Sportlife prodavnicama

Kartice FitPass koje su sve prisutnije u Bosni i Hercegovini su dobile još jednu dodatnu mogućnost.

  • Kategorija Vijesti
  • Objavljeno 10.02.2018 11:23
Naime, svi koji posjeduju ovu karticu će moći koristiti popust u iznosu od 20% u Sportlife prodavnicama na artikle treninga i runninga nove kolekcije, obuće, odjeće, te acesoara. Saradnja je ozvaničena na obostrano zadovoljstvo i sigurno je kako će u narednom periodu biti još dosta iznenađenja kada su u pitanju korisnici FitPass kartice.

Podsjetimo, FitPass kartica je tek nedavno počela sa primjenom u Bosni i Hercegovini, a već je veliki broj onih koji je svakodnevno koriste i posjećuju teretane, fitnes klubove, bazene u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini. Sve informacije oko korištenja kartice možete saznati na sljedećoj web stranici www.fitpass.ba ili na facebook profilu Fitpass.

Naše opredjeljenje od samog početka je bilo da svim našim korisnicima pružimo maksimalne uslove za rad u teretanama, fitnes klubovima, ali i opuštanja u bazenima i welness centrima. Potpisom ugovora sa Sportlifeom smo našu uslugu podigli na još jedan veći nivo, ali na tome nećemo stati, nego ćemo u narednom periodu nastaviti sa kreiranjem dodatnih pogodnosti za sve naše korisnike“, saopćeno je iz kompanije AA Sport d.o.o.

(KKD)