Mostar: U subotu turnir u uličnoj košarci

Nakon sedmodnevne odgode zbog nepovoljnih meteoroloških prilika, turnir u uličnoj košarci za osnovce i srednjoškolce "Beko S.ketch Street Basketball- Mostar 2015" održaće se u subotu, 17. oktobra na šetalištu kod Španskog trga u Mostaru.

  • Kategorija Sport
  • Objavljeno 15.10.2015 15:59
Turnir će biti odigran na montažnom košarkaškom terenu dimenzija 12x10 metara s tribinama, a pripremljen je i popratni program koji će doprinijeti dobroj atmosferi za vrijeme turnira. Učešće je besplatno, a svi sudionici će dobiti promotivne poklone sponzora ovog projekta. Tri najbolje ekipe u sve tri konkurencije (do 9. razreda osnovne škole; do 2. razreda srednje škole; do 4. razreda srednje škole) će osvojiti vrijedne nagrade.

Cilj turnira je razvoj i omasovljenje rekreacijskog sporta, a organizaciju turnira, između ostalih, podržava Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije. Na Beko S.ketch Street Basketball turnirima, koji su u proteklih mjesec dana održani u Sarajevu i Banjoj Luci nastupilo je 99 ekipa te oko 400 igrača. 

"Vjerujemo da će i mostarski osnovnoškolci i srednjoškolci u velikom broju pokazati svoje košarkaške vještine", poručili su organizatori.

 (Fena)