Amko komerc otvara novu prodavnicu na Dobrinji

U petak 16. oktobra jedan od najvećih domaćih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini Amko Komerc u sarajevskom naselju Dobrinja na adresi Vase Butozana bb otvoriće 77. maloprodajni objekat.

  • Kategorija Ekonomija
  • Objavljeno 15.10.2015 14:37

U  ponudi za kupce je bogat asortiman  više hiljada artikala za svakodnevnu potrošnju u domaćinstvu. Uz garantovano niske cijene, za sve posjetioce povodom otvaranja nove poslovne jedinice pripemljene su specijalne akcijske cijene, pokloni za kupovinu te promocije i degustacije.

Minela Džuho, menadžerica za odnose sa javnošću Amko komerca, istakla je da će u periodu od 16. do 18. oktobra u novootvorenoj poslovnici svi posjetioci imati priliku kupovati po akcijskim cijenam, što će osigurati i dodatnu uštedu pri kupovini.

"Poseban akcenat stavljamo na kvalitetne domaće proizvode, te bh. proizvođačima pružamo maksimalnu podršku u plasmanu njihovih proizvoda na našem tržištu, a u novoj poslovnici više od 60 % artikala na policama su domaći proizvodi”, navodi Džuvo. "Otvaranjem novih prodavnica trudimo se da ponudimo još jedno mjesto za ugodnu kupovinu te damo doprinos lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo kroz zapošljavanje novih radnika.”

(amko komerc)